Malicious Apps In Play Store

Google neden Wildcard SSL Sertifikalarını seviyor?

Google nedenWildcard SSL Sertifikasını tercih ediyor?

İnternet güvenliği söz konusu olduğunda, yalnızca belirli bir sayfayı veya ana sayfayı değil aynı zamanda tek bir sertifikadaki alt alanları da koruduğu için joker SSL sertifikası kullanmak gerekli hale gelmiştir. Sınırsız sunucu lisansı ve garantisinin yanı sıra% 99,9'luk bir tarayıcı yeteneği sunar. Kısacası Wildcard SSL sertifikası, web sitesi URL'sini korur. Tek bir alanda birden fazla siteyi yönetenler için idealdir.

Chrome'un yeni sürümü ile SSL sertifikası, giriş sayfası, iletişim formu, abonelik formu vb. Şeklinde metin girişi gerektiren web siteleri için zorunlu hale gelmiştir. Sitenizin ziyaretçilerine zarar verebilecek 'Güvenli Değil' uyarısı verilecektir. senin işin.

Wildcard SSL Sertifikası nedir?

SSL, Güvenli Yuva Katmanı anlamına gelir ve bir tarayıcı ile web sunucusu arasında şifrelenmiş bir bağlantının kurulduğu bir güvenlik teknolojisidir. Şifrelenmiş bağlantı nedeniyle, tarayıcı ile sunucu arasında değiş tokuş edildiğinde verilerin gizli kalması ve güvende kalmasıdır. Her SSL sertifikası aşağıdaki bilgileri içerir:

  • Sahibinin adı

  • Seri numarası ve son kullanma tarihi

  • Ortak anahtarın kopyası

  • Düzenleyen makamın dijital imzası

Wildcard SSL sertifikası, çok katmanlı çevrimiçi koruma sağlayan SSL sertifikalarından biridir. Tek bir joker sertifikayla birden çok alanı koruyabilirsiniz. Bu, sizi her alandaki sertifikaları satın alma ve yükleme dehşetinden kurtarmaz, aynı zamanda başka yerlerde de verimli bir şekilde kullanılabilecek çok fazla zaman tasarrufu sağlar.

Wildcard SSL Sertifikasının Özellikleri

1. Hassas bilgileri şifreler: Eğer bilgi internet üzerinden şifreleme ile geçilirse, kolayca okunabilir ve yanlış kullanılabilir. Kredi kartı numarası, net banka bilgisi, kullanıcı adı ve şifre gibi hassas bilgiler okunamaz biçimde aktarılmalıdır.

2. Siber suçtan korunma sağlar: Siber suçlular ağınızda herhangi bir boşluk bırakmaya yetecek kadar akıllıdır ve hedefine ulaşmadan önce önemli ve hassas verileri yakalarlar. SSL sertifikası, bu tür siyah göz maskeli insanlara karşı korunmanıza yardımcı olur.

3. Güven ve marka gücünü geliştirir: Kilit simgesi ve yeşil adres çubuğu internet güvenliğinin sembolleridir. Müşteriye belirli bir web sitesinin güvenliğini sağlamak için güvence sağlar ve kişisel ve hassas bilgileri tereddüt etmeden paylaşabilir. Bu, şüphesiz markanın güvenilirliğini artıracak ve marka gücüne katkıda bulunacaktır.

Etiketler

#ssl