Malicious Apps In Play Store

SSL, Yerel işletmenin SEO Sıralamasını Google'da yükseltmeye yardımcı olur mu?

SSL, Tarayıcı ve sunucu arasında veya sunucular arasında şifrelenmiş bağlantı kurarak herhangi bir üçüncü taraf tarafından yanlışlıkla veya değiştirilerek verilerin güvenliğini sağlamaya yardımcı olan Güvenli Yuva Katmanı'dır . Bu bağlantı, sunucu ile tarayıcı arasında aktarılan / paylaşılan verilerin gizli kalmasını ve güvenliğini sağlar.

SEO nedir?

SEO Arama Motoru Optimizasyonu anlamına gelir . Belirli bir web sitesindeki daha fazla trafikle belirli bir web sitesinin daha iyi sıralamasına neden olduğu bilinen bir gerçektir. SEO, sorgusuna cevap bulmak için kullanıcı tarafından bir sorgu girildiğinde arama motorlarından web sitelerine trafik elde etmede yardımcı olur. SEO, web sitenizi bulmak ve aynı konuyu kapsayan diğer web sitelerinin sıralamasını daha kolay hale getiren bir tekniktir.

Web sitemiz / yerel işletme için SEO Sıralaması nasıl iyileştirilebilir?

Bunu daha basit bir şekilde anlayalım. Aklımızda bir sorgu olduğunda, herhangi bir arama motorunun yardımıyla çevrimiçi olarak arama eğilimindeyiz. Sorguyu yazdığımızda sonuçların bir listesi ekranda görünür ve bu sonuçların hepsinden en çok ilk sonucu seçtiğimiz zaman olur. Bunu yaparız çünkü sorgumuzun sonucu olarak gösterilen ilk web sitesi diğer web sitelerine veya web sayfalarına göre daha uygun veya alakalı olma eğilimindedir. Sıralaması iyi olmayan web sitelerinin önceleri sıralanan web sitesine kıyasla daha iyi sıralanacak olan web sitesi gösterilir. SEO, web sitelerinin sıralamasını iyileştirmede yardımcı olan ve arama motorlarından web sitenize trafik yönlendirmeye yardımcı olan web pazarlama tekniğidir.

SSL yardımcı olur mu?

SSL güvenlik sağlamada yardımcı olsa da , ancak yerel işletmenin SEO sıralamasını iyileştirmek için eşit derecede iyi midir? Daha iyi anlamak için bunu ayrıntılı olarak tartışalım -

Google (arama motoru), hem web sitesinde aranan makale uygun ve alakalıysa, http: // üzerinden https: // olan web sayfalarını tercih eder.

SSL sertifikası , web siteniz çok büyükse size daha fazla mal olabilir; çünkü şifrelenirse, veri aktarılan verinin miktarına bağlı olarak maliyet kökten artabilir. İşletmeniz geniş ölçekte değilse, SSL sertifikasının maliyeti bütçenizi etkileyebilir.

Yerel işletmenize sahipseniz ve SEO sıralamasını iyileştirmek için SSL'ye gitmek istiyorsanız , yukarıda belirtilen noktaları göz önünde bulundurun ve bilge bir karar verin.

Etiketler

#seo ssl